Privește lumea dintr-o nouă perspectivă - de la 9600 euro + TVA*

Privește lumea dintr-o nouă perspectivă - de la 9600 euro + TVA*

PROMOTIE FORD CROSSOVER & SUV

Fiecare dintre noi se concentreaza pe diferite perspective: unii asupra traficului urban, altii asupra unor trasee neasfaltate; unii au nevoie de noi perspective pentru vacante pline de aventura, in timp ce altii vor sa fie priviti in mod diferit de catre partenerii de afaceri.

Indiferent de felul in care folosesti si in care iti privesti masina, gama crossover si SUV Ford include, cu siguranta, modelul care iti ofera exact perspectiva de care ai nevoie. Iar asta inseamna mult mai mult decat pozitia la volan: inseamna incredere pe drumuri putin umblate, tehnologii avansate pentru confort si siguranta, flexibilitate in viata sau in afacerile de zi-cu-zi.

De la noul Ka+ Active si Fiesta Active, agile si functionale, pana la Ecosport si Kuga, SUV-ul inteligent, ai preturi speciale si dotari importante incluse in pret.

Oferta este valabila atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice:

Model: Pret promotional Dotari optionale incluse
Noul KA+ Active 9.600 € + TVA* -
Fiesta Active 11.600 € + TVA* Pachet Active 1
Noul EcoSport 11.900 € + TVA* Pachet Trend
Noul Kuga 16.200 € + TVA* Pachet Trend 

Rezerva acum oferta

Top

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

  • [*]

    Ford Romania isi rezerva dreptul de a inceta sau modifica promotiile la propria discretie, fara vreo notificare prealabila.
    Clauzele si conditiile specifice ale promotiilor sunt disponibile in paginile individuale de promotie si la dealerii Ford participanti la campaniile respective.