Ford a pornit propriul program Rabla pentru modelul KUGA - 18.700 euro TVA inclus

Ford a pornit propriul program Rabla pentru modelul KUGA - 18.700 euro TVA inclus

 

OFERTĂ PRIN PROGRAMUL RABLA DEZVOLTAT DE FORD***. 

Ford KUGA Trend 1.5 EcoBoost 150 CP, transmisie manuală 6 trepte la:

doar 18.700 € **  cu TVA

și pachet Trend inclus

 

Fiesta active 1E practic, dar rafinat. Puternic și cu un design modern. Inteligent și cât se poate de impunător. Ce-ți poți dori mai mult de la un SUV?

Acum beneficiezi de o reducere echivalentă cu valoare tichetului rabla***. Mai mult, prețul special include și dotările opționale din pachetul Trend:

Pachet opțional Trend, inclus în preț:

jante aliaj 17'';

oglinizi piabile elecrtic;

sistem de asistență active la parcare.

 

*** Programul Rabla dezvoltat de Ford este un program distinct și nu contravine dispozițiilor Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2017-2019 dezvoltat de Autoritatea Fondului pentru Mediu și alte instituții relevante din România.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Ford Calea Turzii  nr.152, tel. 0264.438.267

Showroom Ford Store Str. Clujului 15, Sannicoara,  tel. 0264.438.123

 

*Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.