Beneficii de excepție pentru afacerea ta.  Alege autoturismul potrivit afacerii tale.

Beneficii de excepție pentru afacerea ta. Alege autoturismul potrivit afacerii tale.

 

UN SINGUR PARTENER. SOLUȚII NENUMĂRATE PENTRU AFACEREA TA!

 

Când ai propria afacere, te afli pe un drum plin de provocări și obstacole. Un drum pentru care ai nevoie de un partener de încredere. 

La Ford Business Weeks îți poți alege unul din gama noastră de autoturisme. 

Fie că iei în echipa ta un Fiesta, Mondeo, EcoSport, Focus sau Kuga, noi te sprijinim în drumul spre succes cu un pachet unic de avantaje și condiții speciale de finanțare prin Ford Business Partner pentru ca tu să-ți duci afacerea cât de departe dorești.

 

Model: Preț promoțional Rată lunară
Ford Kuga 15.600 €+TVA* 328 €+TVA*
Ford EcoSport 11.800 €+TVA* 251 €+TVA*
Ford Focus 12.700 €+TVA* 260 €+TVA*
Ford Fiesta 9.500 €+TVA* 213 €+TVA*
Ford Mondeo Hybrid 22.000 €+TVA* 430 €+TVA*

 

Pentru mai multe detalii vă rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

-  Calea Turzii 152, tel. 0264.438.267

-  Str. Clujului 15, tel. 0264.438.123

 

 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

[*]Ford Romania își rezervă dreptul de a înceta sau modifica promoțiile la propria discreție, fără vreo notificare prealabilă.

Clauzele și condițiile specifice ale promoțiilor sunt disponibile în paginile individuale de promoție și la dealerii Ford participanți la campaniile respective.