ZILELE FORD TRANSIT

ZILELE FORD TRANSIT

 

Să ai propria afacere implică zilnic provocări neașteptate. Tocmai de aceea ai nevoie și de soluții neașteptate.

Te așteptăm în showroom-urile Ford să-ți alegi vehiculul comercial Ford de care ai nevoie. Descoperă nouă gama Ford Transit Custom – de la Courier la  Custom Van. Vei găsi aici și consacratul model comercial Transit Van, versiunile Tourneo Courier și Tourneo Connect pentru transport de persoane și, desigur, Ford Ranger, pentru care niciun tip de teren nu constituie o piedică.

Indiferent de modelul potrivit pentru afacerea ta, te vei bucura de costuri optimizate și beneficii de excepție:

 

 

Model: Preț promoțional Rată lunară
TRANSIT VAN 19.104 €+TVA* 250 €+TVA*
TRANSIT CUSTOM KOMBI 23.765 €+TVA* 311 €+TVA*
TRANSIT CUSTOM VAN 19.791 €+TVA* 259 €+TVA*
RANGER  24.606 €+TVA* 322 €+TVA*

 

 

Termeni și condiții

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

[*]Ford Romania își rezervă dreptul de a înceta sau modifica promoțiile la propria discreție, fără vreo notificare prealabilă.
Clauzele și condițiile specifice ale promoțiilor sunt disponibile în paginile individuale de promoție și la dealerii Ford participanți la campaniile respective.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Ford Calea Turzii  nr.152, tel. 0264.438.267

Showroom Ford Store Str. Clujului 15, Sannicoara,  tel. 0264.438.123