NOI CREAM VIITORUL - 14 vehicule electrificate în 2020

NOI CREAM VIITORUL - 14 vehicule electrificate în 2020

 

NOI CREAM VIITORUL

Prin electrificarea intregii noastre game de autovehicule noi nu doar ne imaginam cum va arata ziua de maine, ci o construim.

In Romania, pana la sfarsitul anului 2020, vom lansa 14 noi autovehicule electrificate.

Ai puterea sa alegi masina electrica potrivita pentru tine: fie ca vorbim despre Ford Puma cu motorul Hybrid EcoBoost, despre noul Kuga – cu trei variante hybrid - sau de noul Mach-E full electric.

 

Ce vehicul electric este potrivit pentru tine?

Daca intentionezi sa treci la un vehicul electric, atunci este important sa intelegi diferentele dintre ele. Apasa pe pictogramele de mai jos pentru a obtine mai multe informatii despre vehiculele Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid si All-Electric. 

 
 

Incarcare simpla

Ford ofera o serie de modalitati practice pentru a se asigura ca bateria vehiculului tau Plug-in Hybrid sau All-Electric este mentinuta incarcata. In functie de tipul de masina electrica sau vehicul comercial pe care il alegi, exista o varietate de optiuni si solutii de incarcare pe care ti le putem oferi. Vrem ca incarcarea vehiculului tau electric sa fie cat mai usoara si mai lipsita de griji posibil.

 

O legenda redefinita. Mustang Mach-E
Full-electric

Ai pana la 600 km **** autonomie la o singura incarcare, cuplu instant si mai multi cai putere decat te-ai astepta. Abandoneaza ideile conform carora masinile full-electric nu sunt atat de distractiv de condus si pregateste-te sa te reindragostesti de condus. 

 

Creeaza-ti propriul spatiul. Noul Puma.

Design inovator, construit petru confortul pasagerilor, un stil care iese in evidenta si eficienta EcoBoost Hybrid. Noul Ford Puma nu incearca sa-ti atraga atentia, o face pur si simplu.

 

Regandeste aventura. Noul Kuga.

In 2020 introducem 3 variante de tehnologii hybrid pentru Noul Kuga. 

Plug-in Hybrid poate comuta intre motorul pe benzina si cel electric. Sau, daca o optiune plug-in nu este potrivita pentru tine, optiunile EcoBlue Hybrid cu auto-incarcare sau full Hybrid, vor fi de asemenea disponibile.

 

 

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Ford Calea Turzii  nr.152, tel. 0264.438.267

Showroom Ford Store Str. Clujului 15, Sannicoara,  tel. 0264.438.123

 

Termeni si conditii

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost. Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor. Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.
Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

  • [*]Preț de vânzare cu amănuntul recomandat și neobligatoriu; prețul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
  • [ **]Preț de vânzare recomandat și neobligatoriu; prețul nu include TVA sau taxe/accize guvernamentale sau costul plăcuțelor de înscriere în circulație provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
  • [ ***]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.
  • [ ****]Valori estimate pe baza unui ciclu de incarcare complet. Autonomia estimata pe baza WLTP este autonomia aproximativa a modelului echipat cu tractiune integrala (AWD), modelul in discutie fiind echipat, in mod suplimentar, si cu o baterie suplimentara menita sa ofere o autonomie extinsa. Autonomia poate varia in functie de numerosi factori, dintre care mentionam cu titlu exemplificativ si nelimitativ: conditiile de mediu, stilul de condus, incarcatura autovehiculului, intretinerea acestuia, varsta bateriei litiu-ion. Valorile finale calculate in temeiul procedurii de testare armonizate WLTP vor deveni disponibile in anul 2020.