#StaiAcasă. În timpul acesta, mașina ta este reparată.

#StaiAcasă. În timpul acesta, mașina ta este reparată.

 

 

Ford România lansează campania de service #StaiAcasa, **** prin intermediul căreia îi ajută pe șoferi să circule în siguranță

 

 • Service-urile Ford rămân deschise pentru a ajuta clienții care au cu adevărat nevoie să circule, să poată face acest lucru prin intermediul campaniei #StaiAcasa.
 • Lansată ca urmare a crizei de Coronavirus, campania #StaiAcasa asigură contra cost preluarea, repararea, igienizarea și livrarea mașinilor. De asemenea, proprietarii beneficiază de rezumate video ale serviciilor realizate.
 • Proiectul #StaiAcasa, care a fost lansat pentru prima dată în Italia, va fi extins săptămâna aceasta în toată Europa.
 • În cadrul campaniei, Ford România, prin intermediul dealerilor participanți, oferă și serviciul „Door-to-door”, ce include preluarea și returnarea vehiculului la locuința sau sediul clientului.

Ford România dorește să se asigure că șoferii se pot baza în continuare pe vehiculele lor prin lansarea serviciului „Door-to-door”, din cadrul campaniei #StaiAcasa. Acest serviciu presupune preluarea mașinii de acasă / sediul clientului și returnarea ei de către consilierii service Ford. Mai mult, campania #StaiAcasa cuprinde și efectuarea unui rezumat video despre operațiunile necesare, prin intermediul aplicației Video Check *****, precum și igienizarea mașinilor. Astfel, Ford se asigură că autoturismele și autoutilitarele sunt predate în maximă siguranță după intervențiile în service.

În timpul preluării/reparării/livrării vehiculului, se vor folosi mănuși de unică folosință, mască de protecție precum și folii de plastic pentru volan si scaune. Elementele mașinii expuse la atingere se vor dezinfecta cu agenți speciali aprobați de Ministerul Sănătății.
Rezumatul video realizat prin Ford Video Check permite clienților să vadă și să aprobe clar lucrarea recomandată și costul acesteia. Verificarea video poate fi accesată prin orice dispozitiv compatibil, cum ar fi un smartphone, tabletă sau computer.

Cum funcționează?

 1. Accesezi serviciul nostru de programare service online
 2. Selectezi operațiunile de service prestabilite și/sau soliciți serviciul de consiliere reprezentanță Ford.
 3. Soliciți reprenzentantului Ford campania #StaiAcasa și finalizezi programarea. Nu uita să furnizezi numărul de telefon pentru a fi contactat ulterior.

 

 

CONTACTEAZA-NE:

 Service RMB Inter Auto Ford din Sannicoara, Str. Clujului nr 15, tel : 0264/438 123

 Service RMB Inter Auto Ford din Cluj-Napoca, Calea Turzii nr. 152, tel: 0264.438.267

 

Termeni si conditii

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

 • [*]Preț de vânzare cu amănuntul recomandat și neobligatoriu; prețul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
 • [ **]Preț de vânzare recomandat și neobligatoriu; prețul nu include TVA sau taxe/accize guvernamentale sau costul plăcuțelor de înscriere în circulație provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
 • [ ***]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.
 • [ ****]Campania de service #StaiAcasă este disponibilă contracost, doar la dealerii participanți.
 • [ *****]Sau alte aplicații disponibile la dealerii participanți.