Cladeste o reputatie de exceptie cu modelele comerciale Ford- FORD BUSINESS WEEK

Cladeste o reputatie de exceptie cu modelele comerciale Ford- FORD BUSINESS WEEK

BENEFICII DE EXCEPTIE PENTRU AFACEREA TA

Sa ai propria afacere implica zilnic provocari neasteptate. Tocmai de aceea ai nevoie si de solutii neasteptate.

Te asteptam la Ford Business Weeks sa-ti alegi vehiculul comercial Ford de care ai nevoie. Descopera noua gama Ford Transit Custom – de la agilul Courier la competentul Custom Van; Vei gasi aici si consacratul model comercial Transit Van, versiunile Tourneo Custom pentru transport de persoane si, desigur, Ford Ranger, pentru care niciun tip de teren nu constituie o piedica.

Indiferent de modelul potrivit pentru afacerea ta, te vei bucura de costuri optimizate si beneficii de exceptie: dobanda 0% si preturi speciale:

Model: Pret promotional
Rata lunara
TRANSIT COURIER VAN 10.935 €+TVA* 139 €*
TRANSIT CONNECT VAN 14.711 €+TVA* 187 €*
TRANSIT VAN 19.431 €+TVA* 247 €*
TRANSIT CUSTOM KOMBI 23.207 €+TVA* 295 €*
TRANSIT CUSTOM VAN 19.274 €+TVA* 245 €*
RANGER XLT 24.859 €+TVA* 316 €*
 
 
 
 
 
 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Ford Romania isi rezerva dreptul de a inceta sau modifica promotiile la propria discretie, fara vreo notificare prealabila.
    Clauzele si conditiile specifice ale promotiilor sunt disponibile in paginile individuale de promotie si la dealerii Ford participanti la campaniile respective.