FORD BUSINESS WEEKS

FORD BUSINESS WEEKS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOUL FORD FIESTA

 

Stil si personalizate ultracontemporane. Tehnologii avansate si functii vitale. Un condus dinamic si antrenant, conceput pentru a aduce mereu zambetul pe buze. Descopera acum noul Ford Fiesta, reimaginat si reinventat, cu toate tehnologiile pe care ti le ofera: prin sistemul Auto-Start-Stop, consumul in mediul urban poate fi redus cu pana la 10%, iar datorita indicatorului pentru schimbarea optima a treptei de viteza, ajungi sa ai o eficientizare maxima a consumului de carburant. In acelasi timp, tehnologia Ford SYNC iti permite sa controlezi muzica si sa efectuezi sau sa preiei apeluri de pe telefonul mobil, utilizand simple comenzi vocale directe, astfel incat poti pastra legatura cu partenerii de afaceri din mers.

Vino in showroom-urile Ford la Business Weeks! Te asteapta beneficii de exceptie pentru afacerea ta:
‐ rata lunara de 145€ +TVA*; 
‐ dobanda de 1,99% / an*;
‐ garantie extinsa: 2+4 ani sau 100.000 km.

 

 

Ford Fiesta
Ford Focus

FORD FOCUS

 

Sofisticat, cu un design superb si tehnologii inovatoare in domeniul sigurantei auto care iti vor schimba perceptia despre condus si care vor face fiecare moment petrecut la volan sa fie cat mai confortabil, sigur si placut cu putinta – acesta este Ford Focus. Dotarile ample includ motorul Ford EcoBoost (premiat cu titlul Motorul International al Anului, la categoria sub 1 litru, in cinci ani consecutivi – inclusiv la cea mai recenta competitie, cea din 2016). In plus, tehnologia Ford SYNC 3 cu comanda vocala si ecran tactil de 8”, care iti permite sa controlezi in mod intuitiv sistemele de navigatie, divertisment si climatizare ale masinii, precum si tehnologia inovatoare Active City Stop, care te ajuta sa eviti coliziunile la viteze scazute, fac din Ford Focus un autoturism care ii va impresiona, cu siguranta, partenerii tai de afaceri.

Vino in showroom-urile Ford la Business Weeks si primesti beneficii de exceptie pentru afacerea ta:
‐ rata lunara de 150€ +TVA*; 
‐ dobanda de 1,99% / an*;
‐ garantie extinsa: 2+3 ani sau 100.000 km.

 

FORD MONDEO ST-LINE

 

Elegant. Modern. Performant. Ford Mondeo te va impresiona cu siguranta. Conceput pentru a atinge cele mai inalte standarde de design si eficienta, acest model se impune prin constructia inteligenta, executia precisa si tehnologiile de ultima ora ce iti vor duce afacerea la urmatorul nivel si iti vor transforma experienta de condus. De la sistemul Start&Stop pana la sistemul de aer conditionat automat, cu reglare separata stanga-dreapta; de la sistemul Easy Fuel pana la sistemul My Key, Ford Mondeo ofera o experienta remarcabila membrilor echipei tale si impresioneaza, in egala masura, partenerii de afaceri.

Vino in showroom-urile Ford la Business Weeks – te asteapta beneficii de exceptie pentru afacerea ta:
‐ dobanda de 0%*;
‐ garantie extinsa: 2+3 ani sau 100.000 km.


 

Ford Mondeo
Ford Kuga

NOUL FORD KUGA

 

Puternic, sofisticat, cu un design impunator, ultra-contemporan, atat la interior, cat si la exterior, Ford Kuga iti aduce performanta si eficienta fara compromisuri. Spaţios, proiectat cu precizie, sisteme si tehnologii inteligente concepute pentru a iti imbunatati fiecare calatorie, noul Ford Kuga vine la pachet cu un caracter practic, flexibilitate si utilitate exact asa cum iti doresti.

Sistemele Active Grille Shutter si Ford ECO Mode te vor ajuta sa minimizezi nivelul de emisii si consumul de combustibil; sistemul SYNC iti va oferi un plus de incredere si siguranta, iar parbrizul Quickclear, pilotul automat adaptiv si scaunul cu support lombar iti vor asigura o calatorie confortabila si relaxata.


Vino in showroom-urile Ford la Business Weeks! Te asteapta beneficii de exceptie pentru afacerea ta:
‐ rata lunara de 213 € + TVA*;
‐ dobanda de 1,99% / an*;
‐ garantie extinsa: 2+3 ani sau 100.000 km.