logo FORD
  • FORD TOURNEO CONNECT

FORD TOURNEO CONNECT

 

Noul Tourneo Connect este un tip diferit de vehicul destinat transportului de persoane. Este unul inteligent.

Eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, puternic şi plăcut la condus

Indiferent dacă preferaţi motorul pe benzină sau diesel, transmisia manuală sau automată, Tourneo Connect vă oferă o multitudine de opţiuni. Oricare ar fi pachetul motor-transmisie pe care îl alegeţi, veţi beneficia de performanţe fără compromis şi eficienţă excepţională a combustibilului: în jur de 24% mai multă economie cu motorul revoluţionar EcoBoost de 1,0 l. Mulţumită designului avansat al şasiului şi al suspensiei, precum şi tracţiunii faţă şi servodirecţiei, este uşor să uitaţi că sunteţi la volanul unui vehicul spaţios de transportat persoane.


Siguranţă deplină, securitate garantată

Noul Tourneo Connect este echipat cu o gamă largă de tehnologii avansate, concepute pentru a ajuta la protejarea dumneavoastră, a altor participanţi la trafic, a pietonilor şi a maşinii în sine.

De exemplu, este prevăzut cu sisteme care pot frâna în locul dumneavoastră, pot apela automat la serviciile de urgenţă şi pot facilita pornirile în rampă. Mai este dotat şi cu tehnologii care vă permit să blocaţi şi să deblocaţi uşi în mod individual, care fac aproape imposibilă copierea cheii şi care declanşează alarma chiar şi după deconectarea bateriei.


Ce doriţi de la vehiculul dumneavoastră pentru transportat persoane?

Dacă aveţi nevoie de până la cinci locuri, atunci Tourneo Connect este maşina perfectă pentru dumneavoastră. Dacă vă trebuie şi mai mult spaţiu şi până la şapte locuri, atunci aveţi nevoie de Grand Tourneo Connect. Ambele vehicule dispun de un sistem de aranjare a scaunelor foarte flexibil, care vă permite să creaţi cu uşurinţă spaţiu pentru pasagerii, bagajele şi obiectele lungi şi voluminoase pe care trebuie să le transportaţi. Pentru a compara spaţiul de care beneficiaţi în fiecare maşină, utilizaţi filele de mai jos.


Tourneo Connect

Lungime totală: 4.418 mm Înălţime plafon: 1.852 mm Scaune: 5 locuri Configuraţii scaune: 16 Spaţiu maxim pentru bagaje: 2.410 litri Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg


Grand Tourneo Connect

Lungime totală: 4.818 mm Înălţime plafon: 1.845 mm sau 1.840 mm (5 sau 7 locuri) Scaune: 5 sau 7 locuri Configuraţii scaune: 16 Spaţiu maxim pentru bagaje: 2.761 litri Capacitate de remorcare: până la 1.150 kg