logo FORD
  • FORD TOURNEO CUSTOM

FORD TOURNEO CUSTOM

 

Noul Tourneo Custom îmbunătăţeşte şi mai mult caracteristicile deja existente ale vehiculelor Ford de transport persoane, oferind spaţiu considerabil şi confort pentru până la nouă persoane, totul completat de un design exterior nou şi stilat.

Performanţă, economie şi manevrabilitate asemănătoare unui autoturism

Tourneo Custom este dotat cu un motor diesel de ultimă oră, cu trei niveluri de putere, care oferă performanţe dinamice şi cea mai bună economie de combustibil din clasa sa. Pentru a vă asigura că puterea de sub capotă se traduce într-un şofat plin de satisfacţii şi controlat – indiferent dacă transportaţi numărul maxim de pasageri sau nu – au fost depuse toate eforturile pentru a vă oferi cea mai bună manevrare posibilă. În acelaşi timp, o gamă variată de tehnologii ECOnetic asigură faptul că performanţa vehiculului este cât mai eficientă posibil din punct de vedere al consumului de combustibil, cu emisii de CO2 minime.

Noul Tourneo Custom este disponibil cu un motor diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri, economic, cu transmisie manuală în şase viteze şi tracţiune pe faţă.

Există trei niveluri de capacitate din care puteţi alege: 100 CP/310 Nm, 125 CP/350 Nm sau 155 CP/385 Nm. Indiferent de nivelul ales, cuplul şi cuplul livrat sunt excelente, astfel încât vehiculul să vă asigure putere din belşug, indiferent dacă transportă pasageri sau nu - chiar şi când se pune în mişcare.

Combinat cu tehnologiile Ford ECOnetic, motorul reduce costul de întreţinere şi impactul asupra mediului.


Noi niveluri de protecţie

Tourneo Custom stabileşte noi standarde de siguranţă pentru clasa sa. Beneficiază de mai multe tehnologii avansate de asistenţă a şoferului pentru a-l ajuta în situaţii potenţiale de risc, inclusiv o tehnologie care poate apela serviciile de urgenţă după un accident. Dispune de dotări de siguranţă, de la stabilitate şi sisteme de frânare avansate (care se reglează în funcţie de încărcătură) la caroserie extrem de rezistentă. Beneficiază, de asemenea, de sisteme de securitate, precum un sistem centralizat de închidere, un transponder electronic avansat şi două alarme de ultimă generaţie din care puteţi alege.


O varietate de caroserii

Puteţi configura noul Tourneo Custom ca vehicul cu opt sau nouă scaune. Indiferent de configuraţie, puteţi alege, de asemenea, o versiune L1 (ampatament scurt) sau L2 (ampatament lung).

Versiunea L1 are 4,97 m lungime, iar L2 are 5,34 m. Cei 370 mm în plus ai versiunii L2 se traduc în spaţiu suplimentar pentru bagaje în spatele celui de-al treilea rând de scaune. Prin urmare, cu toate scaunele din spate scoase, Tourneo Custom oferă spaţiu pentru bagaje de până la 6,8 metri cubi, în comparaţie cu spaţiul deja generos oferit de versiunea L1, şi anume 6 metri cubi.

Deoarece are o înălţime mai mică de doi metri, Tourneo Custom se încadrează în majoritatea limitelor impuse de parcări.

Sunt disponibile, de asemenea, două sau trei niveluri de finisare ale fiecărei caroserii, plus numeroase echipamente opţionale.


L1 (Ampatament scurt)

Ampatament: 2.933 mm Lungime totală: 4,97 m 8-9 scaune

Cu toate scaunele scoase, spaţiu maxim pentru bagaje de până la 6 metri cubi. Cu toate scaunele montate, lungime maximă de încărcare în spatele celui de-al treilea rând de scaune de 665 mm


L2 (Ampatament lung)

Ampatament: 3.300 mm Lungime totală: 5,34 m 8-9 scaune

Cu toate scaunele scoase, spaţiu maxim pentru bagaje de până la 6,8 metri cubi Cu toate scaunele montate, lungime maximă de încărcare în spatele celui de-al treilea rând de scaune de 1.032 mm