logo FORD
  • FORD TRANSIT

FORD TRANSIT

 

Noul Ford Transit este cea mai mare utilitară din gamă. Disponibilă într-o gamă largă de ampatamente, stiluri de cabină, înălţimi ale plafonului, motoare şi multe altele, vă oferă o mare varietate de opţiuni pentru specificaţiile vehiculului.

Productivitate maximizată. Costuri de exploatare minimizate

Noul Transit şi-a câştigat reputaţia pentru capacitate şi flexibilitate. Indiferent ce ampatament, înălţime a plafonului sau stil de cabină preferaţi, vă sunt garantate un spaţiu extins pentru depozitare şi o lungime de încărcare mare. Avantajele oferite de Noul Transit sunt urmatoarele: - cea mai eficientă utilizare a spaţiului,- Mai mult spaţiu pentru încărcături mai lungi,- Puncte de ancorare pentru a vă ţine marfa în siguranţă; -O zonă de marfă iluminată mai bine pentru o încărcare mai sigură şi mai uşoară; - Uşi laterale solide, dar foarte uşor manevrabile; -Uşi spate cu deschidere largă; Intervale de service lungi pentru mai puţin timp în afara şoselei; O garanţie lungă împotriva perforării, pentru o asigurare în plus.


Cea mai eficientă utilizare a spaţiului

Zona de încărcare a noului Transit este mai bună şi mai uşor de utilizat ca niciodată. Unghiurile pereţilor laterali au fost revizuite pentru a le face mai drepte, iar plafonul a fost ridicat uşor, pentru a maximiza spaţiul util. Toate utilitarele sunt mai lungi cu circa 300 mm, pentru a se asigura că lungimea de încărcare este potrivită tuturor ţevilor de lungime standard, plăcilor, sulurilor de mochetă, scărilor etc.


Mai mult spaţiu pentru încărcături mai lungi

În utilitara dumneavoastră încap cu uşurinţă încărcături pe care, cu alte utilitare, ar trebui să le transportaţi pe portbagajul de acoperiş. De fapt, Noul Transit are o lungime de încărcare sporită, astfel încât, în funcţie de modelul ales, puteţi transporta încărcături de până la: 3,04 m, 3,49 m şi 4,21 m în lungime, pe podea, cu un perete despărţitor complet, din oţel, instalat.


Este uşor de urcat în utilitară

În bara de protecţie din spate este integrată o treaptă lată, aderentă, care uşurează accesul în spaţiul de încărcare şi facilitează încărcarea manuală.


Puncte de ancorare pentru a vă ţine marfa în siguranţă

Punctele de ancorare montate pe pereţii laterali ajută la menţinerea ordinii pe podeaua de încărcare şi respectă standardele DIN şi ISO, la fel ca şi peretele despărţitor complet din oţel, montat ca dotare standard


O zonă de marfă iluminată mai bine pentru o încărcare mai sigură şi mai uşoară

Noile lămpi ale spaţiului de depozitare sunt cu mult mai luminoase decât modelele anterioare şi reprezintă dotare standard. Acum puteţi specifica, de asemenea, opţiunea de iluminare cu LED-uri ultra-strălucitoare, dacă este necesar. Într-un vehicul cu aceste dimensiuni, reprezintă o caracteristică inteligentă şi foarte practică.


Uşi laterale solide, dar foarte uşor manevrabile

Atunci când dispuneţi de atât de mult spaţiu pentru încărcare, uşile laterale sunt vitale şi, deoarece adesea sunt utilizate foarte mult, întregul mecanism este construit pentru a maximiza uşurinţa în utilizare şi durabilitatea. Un mâner de deschidere cu acţiune dublă asigură deschiderea şi închiderea fără probleme a uşii, o încuietoare cu „verificare pozitivă” asigură uşa atunci când este deschisă şi un semnal sonor se declanşează dacă uşa laterală nu este închisă sau încuiată corect.


Intervale de service lungi pentru mai puţin timp în afara şoselei

Fiecare piesă şi componentă a noului Transit este proiectată să maximizeze rezistenţa şi să funcţioneze mai mult fără să necesite întreţinere. De aceea, intervalele de service sunt stabilite la 50.000 de km sau la 2 ani.


O garanţie lungă împotriva perforării, pentru o asigurare în plus

Ca o măsură a calităţii construcţiei vehiculului, noul Transit este livrat standard cu o garanţie de 12 ani împotriva perforării.


Cuplu şi economie de combustibil mai mari

O gamă de motoare diesel TDCi de 2,2 litri, noi, combinate cu transmisii cu şase trepte de viteză, asigură niveluri ridicate de putere şi cuplu, precum şi o eficienţă excepţională a combustibilului. În combinaţie cu tehnologii precum Încărcarea regenerativă inteligentă, Controlul accelerării şi Auto-Start-Stop, Transit este construit pentru a vă ajuta să economisiţi combustibil, să reduceţi costul proprietăţii şi să maximizaţi profitul investiţiei.


O singură utilitară, numeroase variante de configurare

Unu, doi sau mai mulţi pasageri. Ampatament mediu, lung, lung extins şi Jumbo lung extins. Plafon înalt, mediu şi jos. Alegeţi un Transit şi puteţi configura o utilitară care să fie construită aproape la comandă pentru afacerea dumneavoastră.


Van

Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălţime plafon: H2 (plafon mediu) şi H3 (plafon înalt)

GVM: 2.900 – 4.700 kg

Scaune: 2 – 3


Double-Cab-In-Van

Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălţime plafon: H2 (mediu) şi H3 (plafon înalt)

GVM: 2.900 – 3.500 kg

Scaune: 2 – 7

Disponibil în curând, în 2015


Kombi

Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălţime plafon: H2 (mediu) şi H3 (plafon înalt)

GVM: 3.100 – 4.300 kg

Scaune: 2 – 9

Disponibil în curând, în 2015


Kombi Van

Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălţime plafon: H2 (mediu) şi H3 (plafon înalt)

GVM: 3.100 – 3.500 kg

Scaune: 2 – 7

Disponibil în curând, în 2015


Autoşasiu cu cabină

Ampatament: L1 (Scurt), L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălţime plafon: H1 (plafon jos)

Scaune: 2 – 3


Autoşasiu cu cabină dublă

Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălţime plafon: H1 (plafon jos)

Scaune: 2 – 7


Bus M2

Ampatament: L2 (Mediu), L3 (Lung), L4 (Lung extins)

Înălţime plafon: H2 (mediu) şi H3 (plafon înalt)

GVM: 3.500 – 4.500 kg

Scaune: 11 – 18