logo FORD
  • FORD TRANSIT CONNECT

FORD TRANSIT CONNECT

 

Fiecare Transit este construit cu un scop, iar noul Transit Connect nu face nici el excepţie.

Practic, muncitor şi uşor de întreţinut

Noul Transit Connect oferă spaţiu de încărcare flexibil de până la 3,7 metri cubi (4,4 metri cubi când este utilizat spaţiul de încărcare flexibil faţă) şi o sarcină utilă de 1.000 kg. Caracteristicile ingenioase şi utile ajută la protejarea mărfii şi a vehiculului de condiţiile dificile specifice activităţii dumneavoastră. Şi pentru că utilitara este construită cu respectarea unor standarde stricte pentru vehicule comerciale, nu numai că este făcută să dureze, este proiectată să minimizeze costul de deţinere. Multe caracteristici şi tehnologii sunt disponibile pentru versiunile L1 (ampatament scurt) şi L2 (ampatament lung), însă puteţi compara diferenţele practice în secţiunea Stiluri de caroserie.


Gestionarea încărcăturii

O utilitară productivă este o utilitară profitabilă. Astfel, noul Transit Connect a fost construit pentru a maximiza spaţiul disponibil pentru marfă şi lungimea încărcăturii admise (până la 2,15 m cu peretele despărţitor la modelul L2). Un perete despărţitor inovator, prin care se poate încărca, vă permite, de asemenea, să transportaţi în interiorul utilitarei obiecte lungi de până la 3,0 m în modelul L1 şi de până la 3,4 m în modelul L2. Încărcarea şi descărcarea sunt, de asemenea, operaţii prevăzute să se desfăşoare cât mai sigur şi cât mai uşor posibil.


Spaţiu pentru transportarea obiectelor lungi cu un perete despărţitor din plasă, care se pliază

Peretele despărţitor din plasă, care se pliază, nu numai că vă permite să transportaţi încărcături lungi de până la 2,59 m, ci ajută şi la protejarea şoferului de aceste încărcături, care se află peste scaunul rabatat al pasagerului. Această caracteristică este disponibilă cu modelele Van şi este însoţită de scaunul pentru pasager care poate fi pliat şi coborât.


Acum există spaţiu suficient pentru trei persoane în cabină

Noul Transit Connect care este disponibil cu un scaun dublu pentru pasagerii din faţă, permiţându-vă să transportaţi până la trei persoane în utilitară. Scaunul central poate fi, de asemenea, rabatat, pentru a crea o suprafaţă plană pentru scris sau pentru un laptop, sau îl puteţi ridica pentru a avea acces la un spaţiu util de depozitare.


Puncte de ancorare pentru a vă ţine marfa în siguranţă

Punctele de ancorare montate pe pereţii laterali ajută la menţinerea ordinii pe podeaua de încărcare şi respectă standardele DIN şi ISO. Există, de asemenea, puncte de fixare pe caroserie, montate la nivelul taliei şi al umărului, iar acestea sunt normate la o sarcină de 30 kg.


O zonă de marfă iluminată mai bine pentru o încărcare mai sigură şi mai uşoară

Noile lămpi ale spaţiului de depozitare sunt de două ori mai luminoase decât modelele anterioare şi reprezintă dotare standard. Acum puteţi specifica, de asemenea, opţiunea de iluminare cu LED-uri ultrastrălucitoare, dacă este necesar.


Protecţie cu curăţare uşoară în cabină şi zona de marfă

Covoraşele din cauciuc ajută la păstrarea curăţeniei în cabină, o căptuşeală de uz intens pentru încărcătură poate proteja podeaua spaţiului de încărcare şi tapiţeria lateralelor cutiei de marfă şi poate, de asemenea, ajuta la protejarea utilitarei de loviturile şi zgârieturile provenite din activitatea zilnică.


O garanţie lungă împotriva perforării, pentru o asigurare în plus

Ca o măsură a calităţii construcţiei utilitarei, noul Transit Connect este livrat standard cu o garanţie de 12 ani împotriva perforării.


Puternic şi eficient cu manevrabilitate specifică autoturismelor

Diesel sau benzină, inclusiv revoluţionarul motor EcoBoost de 1,0 L, transmisie manuală sau automată: noul Transit Connect vă oferă o varietate de opţiuni pentru grupul motopropulsor, pentru a se potrivi nevoilor specifice afacerii dumneavoastră, precum şi preferinţelor personale. Tehnologiile avansate asigură o eficienţă excepţională a combustibilului şi nu lasă loc de compromis în privinţa performanţelor, nici măcar atunci când utilitara este complet încărcată.

Mulţumită designului avansat al şasiului şi al suspensiei, precum şi tracţiunii faţă şi servodirecţiei, vă veţi simţi ca şi cum aţi conduce un autoturism, nu un vehicul comercial.


Profitaţi la maximum de motorul dumneavoastră pe benzină

Noul motor pe benzină EcoBoost de 1 litru, cu 3 cilindri, produce 100 CP şi un cuplu de 170 Nm cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză. În combinaţie cu alte tehnologii de economisire a combustibilului, precum Auto-Start-Stop, acest motor premiat vă asigură puterea la care v-aţi aştepta de la un motor de 1,6 litri convenţional, însă utilizează cu circa 24% mai puţin combustibil, cu emisii de CO2 cu 25% mai reduse, de numai 129 g/km. Dacă doriţi un sistem automat, motorul EcoBoost de 1,6 litri, cu 150 CP şi cuplu de 240 Nm, este livrat cu transmisie automată cu şase trepte de viteză (nu este disponibil cu tehnologia Auto-Start-Stop).


Motoare diesel puternice şi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil

Dacă preferaţi motorina, puteţi alege dintre patru opţiuni de motoare diesel Duratorq TDCi de 1,6 litri: 75 CP, 185 Nm, transmisie manuală cu cinci trepte de viteză, 95 CP, 230 Nm cu transmisie manuală cu cinci trepte de viteză sau 115 CP, 270 Nm cu transmisie manuală cu şase trepte de viteză. Motoarele de 75 CP şi 95 CP sunt disponibile cu pachete opţionale de economisire a combustibilului, care includ: Auto Start Stop, sistem de Închidere grilă radiator automată, Sistem de management al bateriei şi Încărcare regenerativă inteligentă. Este disponibilă, de asemenea, o opţiune ECOnetic, cea mai bună din clasa sa; o variantă special calibrată şi configurată a unităţii de 95 CP, care este prevăzută cu pachetul Economie de combustibil şi un dispozitiv de limitare a vitezei la 110 km/h, comutabil, ca dotare standard (opţional, este disponibil şi un dispozitiv fix de limitare a vitezei).


Utilizaţi mai puţin combustibil cu ajutorul tehnologiei Auto-Start-Stop

Atunci când utilitara dumneavoastră se opreşte la semafor sau când aşteptaţi într-o coloană, această tehnologie opţională poate opri automat motorul (fără a opri însă alimentarea sistemelor esenţiale, precum aerul condiţionat, radioul şi Ford SYNC). De îndată ce sunteţi gata să plecaţi de pe loc, apăsaţi pe pedala de ambreiaj şi selectaţi prima treaptă de viteză, ca de obicei, iar sistemul porneşte din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient în oraşe, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10% (mediu urban).


Un sistem de informare inteligent care vă ajută să conduceţi mai eficient

Sistemul inovator Ford Eco Mode evaluează în mod continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizează viteza, schimbarea treptelor de viteză, frânarea şi nivelurile de anticipare, plus raportul personal de deplasări pe distanţe scurte şi lungi. Apoi, software-ul inteligent vă oferă recomandări legate de modul de îmbunătăţire a economiei de combustibil.


Aerodinamică mai bună pentru economie mai mare

Atunci când conduceţi cu viteză redusă, sistemul de Închidere grilă radiator automată ţine orificiile de ventilaţie de la nivelul grilei deschise pentru a răci motorul. Când prindeţi viteză, acesta se poate închide automat, îmbunătăţind aerodinamica şi ajutând la economisirea de combustibil.


Van

Spaţios, bine alcătuit şi foarte funcţional: spaţiul de încărcare este prevăzut cu un perete despărţitor pe toată înălţimea şi toată lăţimea (cu sau fără geam) şi posibilitatea de a alege două sau trei scaune în cabină. O uşă de încărcare glisantă şi uşi spate simetrice pentru marfă sunt prevăzute ca dotare standard. În plus, puteţi specifica un hayon cu geam şi opţiune de spălare/ştergere şi dezaburire.

• L1 (Ampatament scurt)

• Lungime totală: 4.418 mm

• Înălţime plafon: 1.861 mm

• Volum compartiment de încărcare: 3 metri cubi

• Încărcare prin peretele despărţitor: lungimi de 3 m*

• Sarcină utilă aprox.: 625 - 825 kg

• Greutate brută a vehiculului (GVM): 2 sau 2,2 t

• Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg


Van

• L2 (Ampatament lung)

• Lungime totală 4.818 mm

• Înălţime acoperiş: 1.862 mm

• Volum compartiment de încărcare: 3,7 metri cubi.

• Încărcare prin peretele despărţitor: lungimi de 3,4 m*

• Sarcină utilă aprox.: 700 - 1.000 kg

• Greutate brută a vehiculului (GVM): 2,1 t, 2,2 t, 2,3 t sau 2,4 t

• Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg


Double Cab Van

Pe lângă cele două scaune din rândul din faţă, utilitara cu cabină dublă are un rând suplimentar de trei scaune, în spatele acestora. Un perete despărţitor fix, cu geam, separă în siguranţă cel de-al doilea rând de scaune de spaţiul de încărcare.

• L1 (Ampatament scurt)

• Lungime totală 4.418 mm

• Înălţime plafon: 1.844 mm

• Volum compartiment de încărcare: 1,3/2,2 metri cubi (scaunele ridicate/coborâte)

• Sarcină utilă aprox.: 725 kg

• Greutate brută a vehiculului (GVM): 2,2 t

• Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg


Double Cab Van

• L2 (Ampatament lung)

• Lungime totală 4.818 mm

• Înălţime acoperiş: 1.844 mm

• Volum compartiment de încărcare: 1,9/2,8 metri cubi (scaunele ridicate/coborâte)

• Sarcină utilă aprox.: 700 kg

• Greutate brută a vehiculului (GVM): 2,3 t

• Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg


Kombi

Noul Transit Connect Kombi încorporează un sistem de scaune spate flexibile. Scaunele de la modelele L1 cu cinci locuri şi L2 cu şapte locuri oferă un nivel ridicat de flexibilitate între spaţiul de încărcare şi spaţiul pentru pasageri, maximizând spaţiul şi opţiunile de utilizare a acestuia.

În cazul modelului L1 cu cinci locuri, scaunele de pe cel de-al doilea rând sunt divizate 60/40, în timp ce spătarele se pot rabata complet, întregul scaun răsturnându-se înainte pentru a permite utilizarea la maximum a zonei pentru marfă.

În cazul modelului L2 cu şapte locuri, scaunele de pe cel de-al doilea rând se rabatează complet şi pot fi coborâte în spaţiul pentru picioare. În combinaţie cu scaunele de pe al treilea rând, divizate 50/50, care se rabatează şi ele complet, puteţi crea rapid şi cu uşurinţă o zonă pentru încărcare mare şi plată. Scaunele de pe cel de-al treilea rând pot fi, de asemenea, reglate spre în faţă/spate şi pot fi înclinate.

Un perete despărţitor din plasă mobilă conform ISO/DIN separă marfa de pasageri.

• L1 (Ampatament scurt)

• Lungime totală: 4.418 mm

• Înălţime plafon: 1.844 mm

• Scaune: 5 locuri

• Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg


Kombi

• L2 (Ampatament lung)

• Lungime totală: 4.818 mm

• Înălţime plafon: 1.828 mm

• Scaune: 5 sau 7 locuri

• Capacitate de remorcare: până la 1.200 kg