Service Ford

Piese şi accesorii Ford, Cluj-Napoca

Pentru cele mai înalte standarde de siguranţă şi fiabilitate, vă recomandăm să folosiţi piese originale, care de altfel beneficiază şi de cel mai bun raport calitate/preţ. Dar, la solicitarea dumneavoastră, putem oferi în anumite cazuri şi alternativa economică a pieselor after market, care respectă standardele solicitate de producători. Date contact:

- Bogdan Vişan, consilier vânzări piese de schimb, 0741.333,761, bogdan.visan@inter-auto.ro

Calea Turzii 152, Cluj-Napoca, tel. 0264.438.119, office@inter-auto.ro

Verificări, întreţinere, revizii periodice Ford, Cluj-Napoca

Pachetele noastre de verificări, întreţinere şi revizii sunt astfel concepute încât să vă asigure performanţa optimă a autovehiculului dumneavoastră, pe o perioadă cât mai îndelungată. Recomandarea noastră este să efectuaţi cel puţin două verificări anuale de bază a stării autovehiculului, înainte de sezonul rece şi de cel cald. Revizia este obligatorie la anumite intervale de timp sau număr de kilometri parcurşi, prescrise de către fiecare producător. Numai în service-urile noastre aveţi garanţia efectuării acestor lucrări de mentenanţă la standardele producătorilor. Reviziile sunt efectuate de profesionişti specializaţi pe fiecare marcă din portofoliu, care beneficiază de echipamente speciale şi de piese originale, garantând astfel întreţinerea vehiculului conform recomandărilor producătorului.

Date contact:

- Ibram Givan , consilier service, tel.0741333097 , givan.ibram@inter-auto.ro

Calea Turzii 152, tel. 0264.438.119, office@inter-auto.ro

Lucrări electrice şi mecanice. Diagnoză computerizată Ford, Cluj-Napoca

În cadrul service-urilor noastre autorizate, efectuăm lucrări electrice şi mecanice la cele mai înalte standarde, cu echipamente de ultimă oră. Personalul de service vă stă, de asemenea, la dispoziţie pentru determinarea defecţiunilor apărute la autovehiculul dumneavoastră, cu ajutorul testelor de diagnosticare, şi remedierea acestora, beneficiind de o garanţie de 24 de luni la piesele originale utilizate în timpul reparaţiei. Date contact:

- Ibram Givan , consilier service, tel.0741333097 , givan.ibram@inter-auto.ro

Calea Turzii 152, tel. 0264.438.119, office@inter-auto.ro

Inspecţii tehnice periodice (ITP) Ford, Cluj-Napoca

În conformitate cu prevederile legale, în România este obligatorie verificarea autovehiculelor într-un centru autorizat RAR cel puţin o dată la 2 ani. Conform prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 81/2000 aprobată prin Legea nr. 167/2003, modificată şi completată prin Ordonanţa Guvernului nr. 40/2005 aprobată prin Legea nr. 373/2005, vehiculele rutiere înmatriculate pot fi menţinute în circulaţie numai dacă se face dovada încadrării acestora în cerinţele tehnice specifice privind siguranţa circulaţiei rutiere, protecţia mediului şi în categoria de folosinţă conform destinaţiei, prevăzute în reglementările naţionale (RNTR 1/2005), prin inspecţia tehnică periodică. Suplimentar, conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 189/ 2005 aprobată prin Legea nr. 432/2006, "începând cu data de 01 Aprilie 2006, la împlinirea unui termen de 15 zile de la data expirării ITP sau a asigurării RCA, se suspendă de drept certificatele de înmatriculare ale vehiculelor rutiere aflate în această situaţie". Această măsură nu este imediat materializată, deţinătorul vehiculului fiind înştiinţat de către M.A.I. - Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor sau, după caz, de către serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor asupra datei calendaristice a operării efective a suspendării certificatului de înmatriculare. "Suspendarea certificatului de înmatriculare se revocă de drept în cazul în care deţinătorul vehiculului face dovada că la data instituirii suspendării îndeplinea toate condiţiile prevăzute de lege cu privire la asigurarea RCA şi ITP". Obligaţia efectuării inspecţiilor tehnice periodice precum şi a respectării periodicităţii acestora în funcţie de categoria vehiculului, revine deţinătorului legal al acestuia. Termenul pentru efectuarea primei inspecţii tehnice periodice se socoteşte de la data primei înmatriculări, iar pentru următoarea inspecţie tehnică periodică, de la data celei precedente. (Informaţii preluate de pe site-ul Registrului Auto Român)

Date contact:

Sorin Ognean, inspector ITP

Calea Turzii nr. 172, Cluj-Napoca, 0264.438.120, office@inter-auto.ro

Montare tahografe Ford, Cluj-Napoca

RMB Inter Auto oferă servicii specializate de montare tahografe pentru autovehicule comerciale aparţinând atât brandurilor companiei cât şi pentru alte branduri, deţinând autorizaţie RAR pentru efectuarea acestor lucrări. Date contact autoutilitare şi camioane:

- George Sârbu, Şef atelier service autoutilitare şi camioane, 0743.332.704, george.sarbu@inter-auto.ro - Florin Şulumete, Consilier service autoutilitare şi camioane, 0743.332.713, florin.sulumete@inter-auto.ro - Alexandru Mălai, Consilier service autoutilitare şi camioane, 0741.333.744, alexandru.malai@inter-auto.ro

Calea Turzii nr. 172, Cluj-Napoca, 0264.438.120, office@inter-auto.ro

Programul FordGaranţia12, Cluj-Napoca

Programul FordGaranţia12 a fost realizat pentru a întâmpina exigenţele dumneavoastră privind utilizarea autovehiculului fără griji. Această garanţie acoperă valoarea reparaţiilor (costurile pieselor de schimb şi manopera) efectuate de dealerii / reparatorii autorizaţi Ford, în limitele stabilite în Certificatul FordGaranţia12. Date contact:

Ibram Givan , consilier service, tel.0741333097 , givan.ibram@inter-auto.ro

-

Calea Turzii 152, tel. 0264.438.119, office@inter-auto.ro

FORD MOTORCRAFT Service

•43 de centre auto disponibile pentru verificări de siguranţă

•Schimb ulei şi filtru ulei

•Schimb filtru aer

•Verificare puncte cheie şi diagnoză IDS

•Manopera inclusă

Discount special pentru programarea online – 39 lei reducere din pretul recomandat de vanzare la Ford Motorcraft Service daca te programezi online

Pentru autoturisme - Doar 270 lei

Pentru autoutilitare - Doar 320 lei

Toate preţurile afişate în această ofertă sunt preţuri recomandate în lei , conţin TVA conform legislaţiei în vigoare şi includ preţul manoperei. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil şi nu se aplică autovehiculelor utilitare echipate cu jante din aliaj şi/sau a celor cu roţi duble spate. Această ofertă: este supusă unor termene şi condiţii şi poate varia în funcţie de seria de şasiu. Perioada derulării acestei campanii: 01 aprilie - 30 septembrie 2016

Pre-verificare I.T.P.

Un mod sigur de a preveni un refuz ITP Dacă maşina ta este mai veche de 3 ani, atunci trebuie supusă controlului anual I.T.P. care să certifice îndeplinirea normelor standard în vigoare privitoare la siguranţa traficului şi a mediului înconjurător. Unul din cele mai bune locuri pentru efectuarea acestei inspecţii obligatorii este unul din Dealerii autorizaţi Ford.

Ford Motorcraft – Pre-verificare I.T.P. Gratuită pentru autoturisme si autoutilitare

Pre-verificarea ITP este gratuită doar pentru autovehiculele Ford şi reprezintă o inspecţie sumară (la nivel vizual şi mecanic) a autovehiculelor; eventualele reparaţii necesare în urma acesteia reprezintă servicii contra cost şi se comandă separat. Inspecţia ITP se face în service-uri autorizate în acest sens de Registrul Auto Roman.

Avantajele alegerii unui Dealer Ford

Scapi de griji:

•Pre-verificare I.T.P. este extrem de riguroasă din motive ce ţin de siguranţa traficului. Din această cauză, este foarte posibil ca rezultatul testului să indice nevoia efectuării unor reparaţii suplimentare.

•Cu Ford, poţi fi sigur că aceste reparaţii se vor realiza cu respectarea strictă a standardelor, de către tehnicieni instruiţi de Ford şi folosind piese originale Ford.

•Acest lucru certifică faptul că perioada de garanţie nu va fi afectată, putând ajuta totodată şi la păstrarea valorii maşinii în eventualitatea revinderii.

Ai informaţia la zi si poţi sa circuli din nou:

•În eventualitatea unor reparaţii suplimentare, vă vom informa de fiecare dată.

•Vă vom oferi preţuri competitive şi suma totală exactă, însoţită de un desfăşurător detaiat (în scris) cu prestaţiile efectuate şi sumele facturate. Acest lucru reprezintă un element din istoricul maşinii menit să liniştească orice viitor cumpărător.

•Dacă nu vă putem repara autoturismul în aceeaşi zi cu pre-verificarea I.T.P, vă vom oferi prompt o altă programare.

•Putem stabili de comun acord un moment potrivit pentru preluarea maşinii.