Parcuri auto mari

Flote mari

Atat gama larga de vehicule pentru pasageri si vehicule comerciale, cat si prezenta pe pietele auto si de servicii la nivel mondial, fac din Ford un brand global: avem o solutie pentru orice flota mare, oricare ar fi nevoile tale.

flote 2

O concentrare constanta pe produse noi ne-a permis sa dezvoltam motoare mai eficiente in ceea ce priveste consumul si emisiile de CO2. Tehnologii noi, accesibile ca pret, au fost proiectate pentru a facilita folosirea flotelor mari si pentru a reduce costul total de intretinere: Conectivitatea SYNC, tehnologiile de evitare a accidentelor si cele de asistare a soferului, Ford Dynamic LED, asistenta la parcare, camerele video pentru vizualizare spate si fata.

Contacteaza-l pe managerul contului tau: Ii va face placere sa va intalniti si sa gasiti o oferta Ford potrivita nevoilor parcului tau auto.

Tehnologie verde

La Ford, inovam si cautam solutii ecologice pentru mobilitate în mod constant. Henry Ford a revolutionat autovehiculele, facandu-le accesibile tuturor. Aceasta mentalitate este ceea ce ne inspira sa avansam catre noi alternative pentru o mobilitate durabilă:

  • Electric
  • Hibrid
  • LPG
  • EcoBoost benzina
  • Diesel cu emisii reduse
Clasa Business

La Ford, ne straduim in fiecare zi sa oferim fiecarui client ceea ce are nevoie. Noua serie Business este conceputa special pentru parcuri auto si include anumite caracteristici ce vor fi apreciate de catre clienti.

EcoBoost

EcoBoost este numele unei game de motoare moderne si extrem de eficiente produse de Ford. Motoarele Ford EcoBoost sunt renumite pentru folosirea de tehnologii avansate ce permit producerea unor cantitati mari de energie cu cilindre mai mici. Iar motoarele mai mici folosesc mai putin combustibil, ceea ce face gama Ford EcoBoost una dintre cele mai eficiente game de motoare disponibile astazi din punct de vedere al consumului de combustibil. Probabil acesta este motivul pentru care motoarele Ford EcoBoost castiga atatea premii si distinctii: motorul Ford EcoBoost de 1 l pe benzina a fost numit de 2 ori Cel mai bun motor al anului (2012-13-14) si din nou Cel mai bun motor sub 1 l pentru cel de-al cincilea an consecutiv, in iunie 2016.

Zece modele de vehicule disponibile in Europa pot fi echipate cu motorul EcoBoost, de la 1 l pana la 2,3 l si de la 100 CP la 350 CP. Pana in 2020, Ford va adauga patru noi tipuri de motorizare gamei EcoBoost pentru a reduce si mai mult emisiile fara a sacrifica performanta.