Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

NOUL FORD E-TRANSIT AUTOȘASIU CU CABINĂRezistent, fiabil și versatil. Autoșasiul cu cabină E-Transit este construit special pentru a satisface cerințele unice ale afacerii tale.

Plierea panourilor posterioare și laterale din spate, pe variantele dropside, fac încărcarea și descărcarea să fie rapide și ușoare. În timp ce două opțiuni de ampatament disponibile livrează sarcini utile de până la 1,725 kg.

O serie de funcții inteligente de conectivitate SYNC 4 și FordPass Pro, plus Ford Pro E-Telematics și soluții de gestionare a flotei te ajută să maximizezi timpul de funcționare a vehiculului și să îmbunătățești productivitatea afacerii tale.

SERVICII CONECTATE INTELIGENT

ford e_transit Shot_CRM_04e_ETransit_Devices_16x9 2160x1215

FORDPASS PRO

Fie ca muncesti cu un singur vehicul sau ca gestionezi pana a 5 vehicule, FordPass Pro iti ofera instrumente cu care sa iti mentii vehiculul intr-o stare buna, in siguranta si functionand fara probleme. Aplicatia gratuita iti permite sa vezi locatia si starea de sanatate a vehiculului tau, sa blochezi si deblochezi usile de la distanta, sa gestionezi programele de reincarcare si multe altele. ***

FORD TELEMATICS

Detii o flota cu mai mult de 5 vehicule? Ford Telematics te poate ajuta sa iti maximizezi productivitatea si sa iti minimizezi timpii de oprire ai vehiculului. Ford Telematics iti ofera informatii pe baza datelor pe care le analizeaza si te ajuta sa intelegi mai bine operatiunile zilnice ale flotei tale. Poti vizualiza rapid starea de sanatate a vehiculului tau si poti imbunatati productivitatea prin rezolvarea mai rapida a oricaror aspecte ale masinii pe care sistemul ti le indica si care necesita atentie. ****

FORD_PRO_E TELEMATICS 16x9 2160x1215

CARACTERISTICI ESENTIALE

Key Features  SYNC 4 ford transit eu etransit_technology 16x9 2160x1215

FORD SYNC 4

SYNC 4 ***** este un sistem de obtinere al informatiilor conectate la cloud, cu optiunea de planificare in avans a rutei si cu recunoastere vocala conversationala. Conectivitatea in cloud permite actualizari software Ford Power-Up pentru a se asigura ca sistemul evolueaza continuu. De asemenea, vine cu posibilitatea conectarii wireless pentru smartphone, cu un nou ecran tactil de 12”, plus multe altele.

Key features   Pro Power onboard ford transit eu Shot_13_V363_ProPower_Rear_Load_Box 16x9 2160x1215

PRO PUTERE LA BORD

Foloseste aplicatia FordPass Pro de pe telefon pentru a seta temperature preferata in cabina si pentru a active controlul climei vehiculului, de acasa sau de la birou. Noul tau Ford E-Transit va fi pre setat si te va astepta pana cand esti gata sa te urci la volan.

Key features   selectable drive modes ford transit eu Shot_11d_V363_ETransit_Detail_Inter16x9 2160x1215

MODURI DE CONDUS SELECTABILE

Personalizeaza modul in care conduci E-Transit cu ajutorul celor 3 moduri de conducere selectabile. Fiecare ajusteaza diferite stari, pentru a optimiza performanta, in functie de conditii. Modul normal este pentru condusul zi de zi, modul Slippery te ajuta sa manevrezi mai bine masina in conditii de umezeaza sau inghet, iar modul co te va ajuta sa profiti la maximum de baterie.

COST DE INTRETINERE

ford e transit rabla plus

GRANTURI GUVERNAMENTALE

Suport program guvernamental Rabla Plus este disponibil pentru achizitionarea de masini full electrice, valoarea maxima oferita: 10.200 EUR 1.

COSTURI DE FUNCTIONARE REDUSE

Trecerea la o autoutilitara electrica permite afacerii tale sa profite de costurile mai ieftine de functionare a vehiculelor. Reincarcarea costa mult mai putin decat realimentarea, iar daca incarci E-Transit acasa sau la serviciu, costurile vor fi si mai mici. Mai ales daca profiti de tarifele reduse la energie peste noapte.

ford e transit costuri reduse
ford e transit costuri reduse 2

COSTURI DE INTRETINERE REDUSE

Bucura-te de o reducere a costului de reparatii de pana la 40% 2 pentru proprietar. Cu mai putine piese in miscare, costurile de intretine ale autoutilitarelor electrice sunt mai mici decat cele pentru o autoutilitara diesel. Acest lucru ajuta la minimizarea timpului de stationare al vehiculului si la cresterea productivitatii afacerii tale.

GARANTIA E-TRANSIT

E-Transit este acoperit de o garantie de 8 ani/ 160.000 km pentru baterie, 2 ani fara limita de km pentru restul componentelor.

ford e transit garantie

ALEGE CONFIGURATIA POTRIVITA PENTRU TINE


Fie ca prioritatea ta este spatiul de incarcare sau numarul de pasageri, o autoutilitara inchisa sau o cabina cu sasiu deschis, poti alege si configura Ford E-Transit perfect pentru nevoile afacerii tale.

ford etransit van

Van


Sarcina Utila Bruta (GVM)
3.5 Tone, 3.9 Tone, 4.25 Tone


Lungime
L2, L3, L4


Inaltime
H2, H3

ford etransit dciv

Cabina Dubla (DCIV)


Sarcina Utila Bruta (GVM)
3.9 Tone, 4.25 Tone


Lungime
L3


Inaltime
H2, H3

ford etransit autosasiu

Autosasiu


Sarcina Utila Bruta (GVM)
3.5 Tone, 3.9 Tone, 4.25 Tone


Lungime
L3, L4


Inaltime
H1

L2 = Ampatament mediu, L3 = Ampatement lung, L4 = Ampatament lung extins

H1 = Acoperis normal, H2 = Acoperis inaltat, H3 = Acoperis suprainaltat

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Cifra estimată a intervalului de autonomie electrică se referă la seria 390 L2 H2 Viteză limitată la 90 km/h.

[ **]Sarcina utilă maximă variază și se bazează pe accesorii și configurația vehiculului. Imaginea se referă la modelul E-Transit Van L4 H2 425. Sarcina și capacitatea de încărcare sunt limitate de greutate și de distribuția acesteia.

[ ***]Cifra maximă a capacității de încărcare se referă la modelul Van L4 H3 E-Transit. Sarcina și capacitatea de încărcare sunt limitate de greutate și de distribuția acesteia.

[ ****]Cifrele oficiale omologate cu privire la eficienta energetica vor fi publicate mai aproape de data punerii in vanzare. Interval vizat si timpul de incarcare bazat pe valorile testate de producator si pe calculul conform ciclului de conducere WLTP. Autonomia reala variaza in functie de conditii precum elementele externe, comportamentul de condus, intretinerea vehiculului, vechimea bateriei cu litiu-ion si starea de sanatate a masinii.

[ *****]FordPass Pro este disponibil pentru vehiculele Ford cu FordPass Connect, care este un plus optional pentru anumite modele. Modemul de bord va fi conectat in momentul livrarii vehiculului. Poti alege sa te inscrii sau sa renunti la anumite partajari de date. Acoperirea si serviciile de date nu sunt disponibile peste tot si se pot aplica termenii planului tau de date, inclusiv tarifele aplicabile pentru mesaje si date. Se aplica termenii si conditiile FordPass si politica de confidentialitate.

[ 1]Ford Telematics este disponibil pentru vehiculele Ford cu un modem FordPass Connect sau un modem plug-in al unei terte parti. Doar pentru clientii eligibili de flota/comerciali. Se aplica taxe de abonament si T&C FCS.

[2]Sistemul Ford SYNC 4 de noua generatie si sistemul de navigatie sunt caracteristici optionale. Atunci cand te simti distras, iti recomandam sa nu conduci. Foloseste sistemele de operare cu vocea atunci cand este posibil si nu folosi dispozitivele portabile in timp ce conduci. Nu toate functiile sunt compatibile cu toate telefoanele. Se pot aplica tarife pentru date si pentru mesaje.

[3]Detalii despre programul rabla in pagina de promotii Ford. Pentru mai multe detalii, va rugam contactati cel mai apropiat dealer autorizat Ford.

[4]Bazat pe o perioada de 3 ani sau 180.000 km de costuri comparative de intretinere si de reparatii, planificate si neplanificate.