Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

FORD MUSTANG MACH-E

Legendar. Electrificat. Modelul unic Mustang® se mândrește cu performanțe complet electrice. Autonomie de până la 599 Kilometri și acces la peste 500.000 de stații de încărcare în Europa. Ford Mustang Mach‑E® electric SUV - Nu te lua după mulțime.De la 0 la 100 km/h în1
3.7 s
Autonomie maximă2
600 km
Încărcare rapidă în aprox. 10 minute3
124.01 km

Ecran tactil de 40 cm cu SYNC 4Aford eu mustang mach_e MachE 23 75 SYNC4 UK 1920x1080 mache touchscreen

Ford SYNC 4A este un sistem de infotainment în mașină conectat la cloud4, care permite planificarea avansată a traseului și recunoașterea vocală conversațională.Descriere imagine 1

Plafon panoramicLasă lumina să pătrundă în interior cu un acoperiș panoramic opțional. Un strat special ajută interiorul să rămână mai rece în timpul verii și mai cald în timpul iernii5.
Ford Mustang Mach E 22

Sistem Inteligent Adaptive Cruise Control

Folosind datele hărții electronice, tempomatul adaptiv inteligent 6 îți oferă un avantaj constant prin ajustarea vitezei pentru drumul sau terenul care urmează.

Asistență pre-coliziune

Utilizează Asistența pre-coliziune 6 pentru a scana drumul din față și acționează automat frânele pentru a reduce severitatea unui impact sau pentru a preveni coliziunile frontale.

Ford Mustang Mach E 23
ford eu mustang mach_e 02_BLISCrossTraffic_CX727_1x1copy 1000x1000 blind spot information system cross traffic alert

Blind Spot Information System & Cross Traffic Alert

Ca și cum ai avea un set suplimentar de ochi, alerta la intersecția cu traficul și sistemul de informații privind unghiul mort 6 verifică pericolele ascunse și vehiculele care se apropie din ambele părți.

Evasive Steering

Ca parte a sistemului mai larg de asistență pre-coliziune, Mustang Mach-E include tehnologia Evasive Steering Assist 6 pentru a te ajuta să eviți obstacolele în siguranță.

ford eu mustang mach_e 11_EvasiveSteering_CX727_1x1 copy 1000x1000 evasive steering
ford mustang mach e 55

AUTONOMIA BATERIEI

Modelul Mustang Mach-E este disponibil cu doua optiuni de baterie, ambele disponibile pentru versiunile cu tractiune spate sau tractiune integrala. Bateria Mach-E cu autonomie standard (68 kWh capacitate utilizabila) dispune de pana la 440 km de autonomie electrica. Bateria cu autonomie extinsa (88 kWh capacitate utilizabila) poate asigura pana la 610 km la o singura incarcare.

ford eu mustang mach_e SHOT_B08_MACH_E_DOOR_HANDLE_FINAL 1000x1000 Mach e elatch

E-Latch System

Design simplificat. Gata cu mânerele ușilor. Pe măsură ce te apropii, Mustang Mach-E îți recunoaște cheia și luminează un buton al ușii, astfel încât să poți deschide portiera prin simpla atingere.

ford eu mustang mach_e SHOT_01_Mach E_AWD_Exterior_Front_3_4_Dynamic_Final 1000x1000 mache alloy wheels

Euro NCAP de 5 stele

Punând siguranța pe primul loc, Mustang Mach-E se mândrește cu un rating de siguranță de 5 stele EURO NCAP și a obținut punctaje complete la testele Green NCAP privind aerul curat și gazele cu efect de seră.

ford eu mustang mach_e SHOT_B01_MACH_E_DETAIL_FRONT_GRILLE_FINAL

Roadside Assistance

Neîncărcat? Asistența rutieră electrică nelimitată oferă o încărcare rapidă la fața locului și recuperare într-un punct sigur sau remorcare până la cel mai apropiat punct de încărcare.

Ai intrebari despre Mustang Mach-E?

INTREBARI FRECVENTE DESPRE MUSTANG MACH-E

Termeni si Conditii