CONSTRUIT PENTRU VERSATILITATE
img
img

FORD TRANSIT CONNECT KOMBI

Versatilitatea se afla in centrul Transit Connect Kombi. Exista mult spatiu pentru toti pasagerii tai pe cele doua randuri de scaune, plus toate bagajele lor in spate. Scaunele flexible iti permit sa maresti fara efort spatiu de incarcare. Si in versiunea cu ampatament mai lung (L2), exista loc si pentru al treilea rand de scaune.

O serie de tehnologii sofisticate, inclusiv controlul adaptiv al vitezei de croaziera cu limitator de viteza reglabil si asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor, te ajuta pe tine, pasagerii tai si pe alti participanti la trafic sa ramaneti in siguranta.

VEZI DETALII

CARACTERISTICI PRINCIPALE

ford ecosport eu EcoBlue_02 16x9 2160x1215

MOTOR DIESEL 1.5L ECOBLUE

Motoarele noastre diesel, in versiunile de 75 CP, 100 CP si 120 CP, impresioneaza cu puterea lor rafinata si superba eficienta, oferind un consum de combustibil de 5l/100km * si emisii de CO2 de 115 g/km. In deplasarile pe drumuri de oras sau de tara sau in calatoriile lungi pe autostrada, cuplul lor este inestimabil in zone inclinate sau cand depasesti.

ford TransitV408_Connect_Kombi_CC_N_JPG_16x9 2160x1215 GALLERY1_en_EU

FLEXIBILITATEA SCAUNELOR

Cu doua randuri de scaune, Transit Connect Kombi L1 (cu ampatament scurt) ofera un spatiu confortabil pentru pana la cinci adulti. Al doilea rand de scaune poate fi complet pliat in zona din spatele scaunelor din fata pentru a crea o suprafata plana, maximizand spatiul de incarcare atunci cand este necesar. In varianta cu ampatament mai lung (L2), un al treilea rand optional de scaune permite transportul pana la sapte persoane. Ca si in cazul celui de-al doilea rand, aceste scaune se pot plia complet pentru a creste spatiul de incarcare.

ford tourneo_connect V408_TOURNEO_CONNECT_INTERIOR_SHOT_17_01b3 16x9 2160x1215 FC_D_T_M

SYNC 3

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa iti controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Controleaza-l fie prin comenzi vocale sau prin intermediul ecranului tactil color de 8” cu gesturi de ciupire si glisare, pentru navigare intuitiva. Functia Live Traffic** te poate ajuta sa eviti ambuteiajele. Poti chiar sa accesezi o lista cu restaurantele locale spunand “Imi este foame”.***

Ford Transit eu ford tran007_V408_TransitConnect_INT_LHD 16x9 2160x1215

CONTROL ELECTRONIC AUTOMAT AL TEMPERATURII

Cu ajutorul sistemului de control electronic automat al temperaturii cu zona dubla de control (DEATC) (dotare optionala), poti selecta temperaturile pe care tu si pasagerul din fata le preferati, iar ele vor fi mentinute in mod automat.

Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Date de testare oficiale. Consumul real de combustibil poate diferi in functie de incarcatura, de numarul de pasageri, de stilul de condus si conditiile de drum.

[ **]Impreuna cu aplicatia FordPass de pe telefonul tau mobil. Functia Live Traffic necesita SYNC 3 cu navigatie si este gratuita primele 12 luni, dupa care se plateste un abonament. Necesita sistemul SYNC 3 cu navigatie.

[ ***]Nota: Integrarea completa a SYNC 3 și a smartphoneului este posibilă doar cu iPhone 5/Android 5.0 (Lollipop) sau versiuni ulterioare. Unele funcții SYNC 3 necesită conexiune de date, așadar se pot aplica anumite tarife pentru date mobile. Pentru a verifica dacă Apple CarPlay și Android Auto sunt disponibile pe piața locală, verifică site-urile oficiale Apple CarPlay și Android Auto pentru cele mai recente informații.

[ ****]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.

[ *****]Sarcina utilă brută maximă variază în funcție de greutatea vehiculului și de configurație, distribuirea încarcaturii, accesorii și de numarul de pasageri. Vezi eticheta de pe tocul portierei pentru capacitatea de încarcare specifică vehiculului tău.