Digital și în siguranță. O nouă experiență Ford Service.

Înapoi la Promotii
Digital și în siguranță. O nouă experiență Ford Service.

Alege Ford Service pentru o experienta fara griji.

Am pregatit o serie de servicii noi care te vor ajuta sa reincepi activitatea la parametri optimi.

De la servicii digitale si programari online, la preluarea si livrarea vehiculului de la/catre domiciliul tau si pana la igienizarea completa a acestuia, returnat catre tine in conditii de maxima siguranta – suntem aici pentru a iti oferi o noua experienta service.

Ford Video Check.

Prin serviciul Ford Video Check vei afla despre conditia tehnica a masinii direct pe telefon, tableta sau computer. Vei primi un clip video detaliat cu inspectia acestuia, precum si cu eventuale lucrari suplimentare de efectuat si costurile aferente, totul la un click distanta.

Află mai multe
Ford Motorcraft.

Ford Motorcraft iti ofera cele mai bune oferte pentru vehiculele mai vechi de 4 ani sau iesite din garantie. Alege serviciile noastre digitale, in siguranta.

Află mai multe
MicronAir Protect – Filtru aer habitaclu.

Este perioada potrivita ca tu sa acorzi atentie aerului din masina ta. Disponibil pentru o gama din ce in ce mai mare de modele Ford, filtrul de aer habitaclu MicronAir Protect ofera protectie atat impotriva mirosurilor neplacute, cat si impotriva virusilor (99,9 %).

Află mai multe
Programari service online.

Programarile service online reprezinta cea mai simpla modalitate de a accesa servicii de revizii si reparatii. Selectati tipul de serviciu dorit, data si ora. De asemenea, puteti specifica daca doriti masina de curtoazie sau preferati serviciul nostru de preluare-livrare.

Programare service
Ford fara griji.

Fie ca doriti sa va programati masina Ford in service sau sunteti in cautarea unui vehicul nou, suntem aici pentru a va ajuta sa reveniti la drum in cele mai sigure conditii.
De aceea, am introdus “ FORD FĂRĂ GRIJI” – o gama cuprinzatoare de masuri ce include distantarea sociala in showroom-uri, test-drive-uri la cele mai inalte standarde de igiena, servicii digitale si multe altele.

Află mai multe

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: