Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

FORD KUGA

PROFITĂ DE URMATOAREA TA IESIRE

Lasa orașul în urmă. Cu SUV Ford Kuga Plug-in Hybrid obții eficiență* prin performanța PHEV. Confort excepțional. Conectivitate de generație nouă. Disponibil și în varianta cu motorizare Full Hybrid cu auto-încarcare sau cu motor EcoBoost pe benzină sau EcoBlue pe motorină.

AUTONOMIA ELECTRICĂ

PÂNĂ LA 65 KM **

ÎNCĂRCARE COMPLETA

ÎN 3,5 ORE

img
img
ford kuga eu W11201722_KUGA_CCA_PassSide_FullInterior_mj 16x9 2160x1215

INTERIOR

Linii fluide, scaune îmbrăcate în piele , stil bine organizat: fiecare caracteristică din designul modelului Kuga este concepută pentru a spori confortul.

ford kuga eu XC482_19MY_CHS 123_AA001_0008_0465_Final 16x9 2160x1215

CONECTIVITATE

Ecran tactil sau comenzi vocale. Pentru muzică, telefon sau controlul navigației, SYNC 3 îți aduce lumea aproape.

ford kuga eu 2019_FORD_KUGA_CX482_SHOT13_Final 16x9 2160x1215

MODURI DE CONDUCERE

Control total, oriunde ai merge. Cinci moduri de conducere selectabile ajustează fin performanțele Kuga la condițiile de drum.

ford kuga eu CX482_Ford_Kuga_S15a_LHD_01a 16x9 2160x1215

CO-PILOT 360

De la străzi aglomerate la autostradă. O serie de caracteristici ale Ford Kuga te ajută să păstrezi controlul.

ford kuga eu SHOT_5b_Final 16x9 2160x1215

VERSATILITATE ZILNICĂ

Mai mult spațiu în portbagaj sau spațiu suplimentar pentru picioare? Scaunele flexibile din spate îți permit să adaptezi SUV-ul potrivit familiei tale la orice călătorie.

Exploreaza caracteristicile Ford Kuga
img

MODELE KUGA

KUGA Titanium

KUGA Titanium X

KUGA ST-Line

KUGA ST-Line X

KUGA ST-Line X Graphite Tech

KUGA Vignale

ford kuga eu CX482_20MY_CHS_SHOT_4_3 16x9 2160x1215

TEHNOLOGIE CARE ÎȚI ADUCE MAI MULTĂ LIBERTATE

Tehnologie inteligentă, creată pentru condus. Tempomat adaptiv. Moduri de condus selectabile. Sistem audio B&O cu 10 difuzoare. Planificare avansată a traseelor cu Navigația Conectată, trafic în timp real și multe altele. Oprește-te, orice ai face și hai să conducem.

ford kuga eu CX482_KUGA_SHOT4_Rear34_Charging_v6_RHD 16x9 2160x1215

ÎNCĂRCAT SI GATA DE DRUM

Kuga PHEV este eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și poate parcurge până la 65 km utilizând exclusiv propulsia electrică. Poți verifică nivelul bateriei, să găsești stații de încărcare și să gestionezi încărcarea, precum și alte funcții inteligente la care ai access prin aplicația FordPass. Încărcare acasă, prin stația de încărcare Ford Wallbox. Sau la o stație publică de încărcare. Cu SUV-ul Kuga plug-in hybrid, există o mulțime de opțiuni de încărcare

Broșura Ford Kuga

Descarcă prezentarea modelului Ford Kuga în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Comparativ cu alte motoare non-hibride pe benzină.

[**]Datele se bazează pe o încărcare completă a modelului Kuga PHEV ST-Line. Autonomia a fost estimată prin utilizarea procedurii armonizate la nivel mondial de testare a vehiculelor ușoare (WLTP). Cifrele prezentate sunt furnizate exclusiv în scopul comparabilității și trebuie comparate numai cu alte vehicule testate prin aceleași proceduri tehnice. Autonomia efectivă variază în funcție de mai multe condiții care includ factori externi precum temperatura, stilul de condus, profilul traseului, întreținerea vehiculului, vârsta și starea bateriei litiu-ion. Autonomia totală de 65 km reflectă un ciclu de conducere combinat, iar autonomia superioară de 45 km WLTP reflectă condusul pe autostradă - ambele teste sunt efectuate în condiții controlate, la o temperatură exterioară de 23 grade Celsius și fără climatizare sau alte sarcini electrice.

[***]Disponibil numai pentru modelul Kuga Vignale

[****]SYNC 3: Nu-ți distrage atenția de la drum în timp ce conduci sau când utilizezi dispozitive portabile. Dacă este posibil, folosește sistemele cu comandă vocală. Anumite funcții pot fi blocate atunci când vehiculul se află într-o treaptă de viteză. Nu toate funcțiile sunt compatibile cu toate telefoanele.

[*****]Funcțiile de asistență a șoferului sunt complementare și nu înlocuiesc atenția, discernământul și necesitatea ca șoferul să controleze vehiculul.

[1]Aplicația FordPass, compatibilă cu anumite platforme de telefoane inteligente, este disponibilă prin descărcare. Este posibil să se aplice costuri suplimentare pentru mesagerie și traficul de date.